1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop, FC Emmen wint met 2-0 van FC Utrecht. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer in Emmen. Een dubbele wissel bij FC Utrecht, waar Kerk en Guwara in de ploeg zijn gekomen. Kunnen de bezoekers nog terugkomen van de 2-0 achterstand?

3. Einde eerste helft

Het is rust! FC Emmen leidt met 2-0 dankzij treffers van Michael de Leeuw en Keziah Veendorp. FC Utrecht kreeg geen enkele grote kans en moet uit een ander vaatje tappen na de pauze.

4. GOAL! 2-0 FC Emmen! Doelpunt van Keziah Veendorp!

Wat een heerlijke treffer van Veendorp, die de bal heel fraai in de verre hoek krult. Zo staat FC Emmen vlak voor rust op een ruimere voorsprong.

5. GOAL! 1-0 FC Emmen! Doelpunt van Michael de Leeuw!

De Leeuw kopt bij de tweede paal raak na een hoekschop. Een verdiende voorsprong voor de thuisploeg. FC Utrecht moet in de achtervolging.