1. Einde tweede helft

2. 2-1 Nederland! Goal van Lieke Martens!

Lieke Martens pakt het cadeautje uit en schiet de goedkoop gegeven strafschop koeltjes in de hoek. Nederland is nog maar een paar minuten verwijderd van de kwartfinale van het WK, waarin Italië zaterdagmiddag in Valenciennes de tegenstander zal zijn.

3. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Rennes. Nederland zoekt vanaf de aftrap van de tweede helft direct weer de aanval.

4. Einde eerste helft

Het is rust in Roazhon Park in Rennes met een stand van 1-1. Lieke Martens opende na een kwartier spelen de score met een fraaie hakbal, maar kort voor rust maakte Yui Hasegawa de gelijkmaker.

Instanews image
    © AP
  5. 1-1 Japan! Goal van Yui Hasegawa!

Japan maakt twee minuten voor rust, vrijwel vanuit het niets, gelijk in Rennes. Na een goede combinatie door het midden schiet Yui Hasegawa de 1-1 binnen. Nederland leek op rozen te zitten in Rennes, maar nu staat het toch gewoon gelijk.