1. Einde tweede helft

2. 1-1 GOAL van Mohamed Ihattaren!

Daar is de gelijkmaker. Heel verdiend kunnen we het niet noemen, maar Mo Ihattaren maakt er wel gewoon 1-1 van met een knal met links in de korte hoek. Hij rent daarna meteen richting de geplaagde trainer Mark van Bommel, die een knuffel krijgt van de Utrechter.

Instanews image
    © AP — Rosenborg-keeper Arild Ostbo kan niet bij de knal van Mohamed Ihattaren.
  3. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer in Eindhoven, waar Van Bommel Steven Bergwijn heeft vervangen voor Donyell Malen. Kan PSV de schade nog repareren?

4. Einde eerste helft

Rust! Het is zeer pover wat PSV tegen Rosenborg heeft laten zien in de eerste helft. Kan Mark van Bommel de Eindhovenaren in de rust van broodnodig nieuw elan voorzien?

5. 0-1 GOAL van Pål André Helland!

Daar is de eerste goal in Eindhoven. Niet voor PSV maar voor Rosenborg. Pål André Helland scoort van afstand na dom balverlies van Érick Gutiérrez en een inschattingsfout van doelman Lars Unnerstall