1. Einde tweede helft

Afgelopen. FC Emmen en Fortuna Sittard wachten ook na vanavond allebei nog op hun eerste overwinning van het seizoen. Na rust trok de thuisploeg de stand gelijk: 2-2.

Instanews image
    © AD — FC Emmen - Fortuna Sittard.
  2. 2-2 GOAL van Michael de Leeuw!

Een glijdende De Leeuw is het eindstation van een perfect uitgevoerde aanval van FC Emmen over links. Lukkien balt zijn vuist, het staat gelijk!

3. 1-2 GOAL van Nikolai Laursen!

FC Emmen heeft de aansluiting te pakken. In twee instanties is Koselev via Laursen geklopt.

© ANP —
  4. Tweede helft afgetrapt

En weer door in Emmen, waar Ricardo van Rhijn zijn entree maakt in het shirt van de thuisploeg. Kan FC Emmen in de tweede helft een vuist maken tegen Fortuna?

5. Einde eerste helft

Na een vermakelijke eerste helft gaat Fortuna Sittard tegen FC Emmen de rust in met een 2-0 voorsprong op zak. Weet Emmen in de tweede helft nog orde op zaken te stellen?