1. Einde tweede helft

Het duel zit erop! PSV verliest in eigen huis met 2-1 van Granada en kent zo een beroerde start van het Europese avontuur dit seizoen. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 1-2 Granada! Doelpunt van Darwin Machís!

Wat een treffer! Vanaf links schiet Machís de bal zeer fraai in de verre hoek. PSV-doelman Mvogo is kansloos en zo leidt Granada in Eindhoven: 1-2.

3. GOAL! 1-1 Granada! Doelpunt van Jorge Molina!

Vanuit een zeer lastige hoek weet Molina via de onderkant van de lat het doel te vinden. PSV-doelman Mvogo lijkt de bal het beslissende zetje te geven, maar dat is moeilijk te zien. Hoe dan ook, het staat weer gelijk in Eindhoven: 1-1.

4. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer in het Philips Stadion in Eindhoven. PSV verdedigt in de tweede helft een 1-0 voorsprong tegen Granada. Weet de thuisploeg de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League te winnen? Over 45 minuten weten we het!

5. Einde eerste helft

Het is rust in Eindhoven! PSV zoekt met een 1-0 voorsprong de kleedkamer op. Over een kwartier is de hervatting.