1. Einde tweede helft

Afgelopen! Ronald Koeman weet zijn eerste Clásico als trainer van FC Barcelona niet te winnen. Real Madrid wint met 1-3 en neemt de koppositie in La Liga over van Real Sociedad.

2. 1-3 GOAL van Luka Modric!

Luka Modrić lijkt hier de zege voor Real Madrid veilig te stellen. De invaller schiet vlak voor tijd raak: 1-3.

3. 1-2 GOAL (Penalty) van Sergio Ramos!

Real Madrid staat weer op voorsprong. Vanaf elf meter schiet Sergio Ramos raak nadat de scheidsrechter op advies van de VAR oordeelde dat Ramos in het strafschopgebied werd vastgehouden.

4. Tweede helft afgetrapt

Marco van Basten gaf tijdens de rust zijn mening over het centrale duo van FC Barcelona, dat meer de leiding moet nemen volgens Van Basten.

5. Einde eerste helft

Na een wervelende start van de Clásico zoeken beide ploegen bij een gelijke stand de kleedkamers op: 1-1. Komt er in de tweede helft een winnaar?