1. Einde tweede helft

Heerenveen staat in de kwartfinales! Na een domme handsbal van Van Rhijn in de slotminuut kon Joey Veerman vanaf elf meter de winnende 2-1 maken. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL 1-2 Heerenveen! Doelpunt (Penalty) van Joey Veerman!

Joey Veerman benut de ultieme kans op de voorsprong in de slotminuut. Heerenveen leidt op bezoek bij FC Emmen in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker.

3. GOAL! 1-1 Heerenveen! Doelpunt van Benjamin Nygren!

Het staat weer gelijk. Een voorzet vanaf links wordt door een Emmen-verdediger geschampt, waarna invaller Nygren binnen kan schieten: 1-1.

4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is onderweg. Kan Heerenveen de 1-0 achterstand nog ombuigen tegen FC Emmen?

5. Einde eerste helft

Het is rust bij het duel tussen FC Emmen en Heerenveen in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Emmen leidt halverwege met 1-0 dankzij een treffer in de 44ste minuut van Sergio Peña. Over ongeveer een kwartier is de hervatting.