1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop. Feyenoord verliest met 3-0 op bezoek bij Heerenveen, de derde competitienederlaag op rij voor de ploeg van trainer Dick Advocaat. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 3-0 Heerenveen! Doelpunt van Mitchell van Bergen!

Een voorzet vanaf links gaat aan iedereen voorbij, behalve Mitchell van Bergen, die bij de tweede paal staat te wachten en de bal binnen schiet. Feyenoord staat met 3-0 achter op bezoek bij Heerenveen.

3. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer in Heerenveen. Kan Feyenoord de 2-0 achterstand nog ongedaan maken?

4. Einde eerste helft

Het is rust in Friesland! Heerenveen en Feyenoord gaan rusten met een 2-0 tussenstand in het voordeel van de thuisploeg. Het team van trainer Dick Advocaat heeft straks nog 45 minuten om het tij te keren. Over een kwartier is de hervatting.

5. GOAL! 2-0 Heerenveen! Doelpunt van Pawel Bochniewicz!

Na een hoekschop tikt de verdediger van Heerenveen binnen bij de tweede paal. Twee minuten na de openingstreffer is daar ook de tweede Friese treffer tegen Feyenoord.