1. Einde tweede helft

Afgelopen. Na een minder enerverende tweede helft, gaan Chelsea en Real Madrid met een gelijkspel de return in. Hakim Ziyech mocht een klein halfuur meedoen.

Instanews image
    © AD
  2. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Krijgen we een tweede helft te zien die net zo vermakelijk is als de eerste? Het begin mag er in ieder geval zijn. Met een flitsende kapbeweging bevrijdt hij zich van zijn tegenstander, maar zijn voorzet is vervolgens niet goed.

3. Einde eerste helft

Het is rust in een kletsnat Madrid. Chelsea startte beter en kwam door Pulisic op voorsprong, maar bij de eerste echte kans maakte Benzema namens Real gelijk: 1-1.

© AFP
  4. 1-1 GOAL van Karim Benzema!

Geheel volgens het spelbeeld is het niet, maar Benzema knalt de bal hard binnen achter Mendy. Het staat weer gelijk in de Madrileense regen, waar de Chelsea-verdediging toch wel een duelletje had kunnen winnen.

5. 0-1 GOAL van Christian Pulisic!

Courtois kon Real Madrid zojuist nog voor een vroege achterstand behoeden, maar wordt nu toch geklopt. Pulisic krijgt alle tijd, speelt de keeper uit en knalt vervolgens raak voor een beter Chelsea.