Bekijk alle updates
 1. 30/04/2021

  Einde VT2

  De klok loopt af en iedereen die nog onderweg is, maakt zijn rondje af. Zo staat er met Lewis Hamilton dus weer een Mercedes-coureur bovenaan, vlak voor Max Verstappen. Hij 'sandwicht' zijn twee grootste concurrenten.

  Daarmee sluiten we ook meteen dit liveblog af. Bedankt voor het volgen, een fijne avond gewenst en hopelijk tot morgen. Dan zijn we rond 13.00 uur terug voor VT3 en kijken we om 16.00 uur ook naar de kwalificatie!

 2. 30/04/2021

  Start VT2!

  Daar gaan we dan toch. Wat later dan gepland, maar er staat gewoon weer een uur op de klok. Esteban Ocon opent de middag op Portimao, waar nu wat meer wind staat dan in de ochtend. Of dit echt van invloed gaat zijn, zal blijken.

  Instanews image
  ยฉ ANP
 3. 30/04/2021

  Boa tarde

  Welkom terug in dit liveblog. Over een kwartiertje gaan we weer verder in het zuiden van Portugal. Loopt de RB16B van Max Verstappen vanmiddag wel naar wens? Vanaf 16.00 uur houden we je op de hoogte!

  Instanews image
  ยฉ EPA
 4. 30/04/2021

  Bottas blijft Verstappen voor in VT1

  Opmerkelijke momentjes van Lewis Hamilton. Hij gaat tot twee keer toe snel in de eerste sector, om dan van zijn gas te gaan en niet verder te komen dan de vierde tijd. Daarmee komt de eerste vrije training op Portimao ook meteen ten einde. Valtteri Bottas blijft Max Verstappen nipt voor. De Nederlander was nog erg zoekende.

  Bedankt voor het volgen en heel graag tot later vanmiddag, als we rond de klok van 16.00 uur weer terug zijn. VT2 is dan wederom hier te volgen, mochten er in de tussentijd ontwikkelingen zijn hoor je dat ook.

 5. 30/04/2021

  Start VT1

  De seinen staan op groen en daarmee is het eerste trainingsuur begonnen op Portimao. Hoe begint Max Verstappen aan het weekend waarin hij geschiedenis hoopt te gaan schrijven?

  Valtteri Bottas en Sergio Pรฉrez openen de middag. Die laatste rijdt met wat aerodynamica-rekken aan zijn Red Bull.