1. 16/05/2021

  Afgelopen!

  Het zit erop! Lieke Martens schittert in de finale tegen Chelsea en wint de Champions League met FC Barcelona. Het eindigt in 4-0, een stand die al na 36 minuten op het scorebord stond. Wat een eerste helft van Martens en haar teamgenoten. 

 2. Laatste wissels bij Barcelona

  Met nog zo'n tien minuten te gaan voert Barcelona-coach Lluís Cortés (34) ook zijn vierde en vijfde wissel van de avond door, zodat liefst zestien spelers op het veld hebben kunnen genieten van deze finale waarin Chelsea vanaf de eerste minuut geen schijn van kans heeft gehad. Het lijkt erop dat de 4-0 eindstand al na 36 minuten op het scorebord stond. 

 3. 16/05/2021

  Nog een kwartier

  Nog een kwartier te spelen in Göteborg, waar het bij 0-4 lijkt te blijven als we deze tweede helft zo zien. Beide coaches hebben zojuist nog een dubbele wissel toegepast, maar het lijkt weinig aan het spelbeeld te veranderen. Kan Lieke Martens haar uitstekende optreden nog bekronen met een doelpunt?

 4. Slap schot van Hermoso

  Jennifer Hermoso haalt uit met links, maar haar schot mist kracht en overtuiging. De bal gaat in het zijnet. Lukt het Barcelona om nog eens gas te geven in de tweede helft of vinden ze het met 4-0 wel welletjes? 

 5. Eerste wissel bij Barcelona

  Zeventien minuten na rust ook de eerste wissel bij Barcelona: Mariona Caldentey komt in de ploeg voor de Noorse rechtsbuiten Caroline Graham Hansen, die na de prachtige actie van Lieke Martens de 4-0 binnen kon tikken. 

  Instanews image
  © AP