1. Einde tweede helft

En zo wint PSV ook de derde wedstrijd van het seizoen en komt er een einde aan de liveblog. Bedankt voor het volgen en tot de volgende keer!

2. 5-2 GOAL van Bruma!

Wat een goal! Bruma zorgt voor een fantastisch slotakkoord hier in Eindhoven. Van net buiten het strafschopgebied krult de invaller de bal de verre hoek in: 5-2.

3. 4-2 GOAL van Eran Zahavi!

De VAR stelt een onderzoek in, omdat de grensrechter zegt dat het buitenspel is. Daar blijkt echter geen sprake van. Zahavi schiet na een overstapje van Vertessen laag in de hoek en tekent zo voor de vierde Eindhovense treffer.

4. Tweede helft afgetrapt

Met dus twee nieuwe spelers binnen de lijnen aan de kant van PSV beginnen we aan de tweede helft.

Gakpo laat er geen gras over groeien en neemt direct het doel van Groningen onder vuur. Leeuwenburgh brengt in twee instanties redding.

5. Einde eerste helft

Een doelpuntrijke eerste helft is ten einde gekomen. PSV kwam met 1-0 voor, daarna met 1-2 achter en gaat nu met een 3-2 voorsprong rusten. Op naar de tweede helft!