1. Einde tweede helft

De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Sparta verslaat Willem II met 1-0 en is geen hekkensluiter meer in de eredivisie. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 1-0 Sparta! Doelpunt van Younes Namli!

Daar is de voorsprong voor de thuisploeg. Een fraaie actie van Namli: hij kruipt naar binnen en plaatst de bal vervolgens in de korte hoek.

Sparta wachtte al 262 minuten op een eredivisietreffer, sinds de 1-1 van Adrián Dalmau (77') tegen SC Cambuur op 16 januari.

3. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer op Het Kasteel in Rotterdam. Komt er nog een winnaar?

4. Einde eerste helft

Sparta en Willem II hebben na iets meer dan 45 minuten voetbal nog niet gescoord. Willem II heeft nog geen enkele doelpoging genoteerd. De thuisploeg is sterker, maar het scorebord geeft 0-0 aan als het tijd is voor de rust. Over een kwartier is de hervatting.

5. Eerste helft afgetrapt

Weet Sparta de laatste plaats in de eredivisie te verlaten? Dan moet gewonnen worden van Willem II.